Om företaget

Företaget drivs av mig, Anders Olsson, och jag har arbetat med entreprenad inom byggsektorn och med smides- och maskinreparationer i ungefär trettio år. Min gedigna yrkeserfarenhet i kombination med maskinteknisk utbildning gör att jag kan garantera professionellt utförda arbeten.

2009 registrerade jag firmanamnet Tubbarps Bygg & Trä men jag har drivet verksamheten i eget namn innan dess. Det finns inga anställda i företaget än så länge men jag har ett nära samarbete med en annan entreprenör inom byggsektorn. Tillsammans kan vi erbjuda en stor variation av tjänster.

Kundkretsen består av både företag och privatpersoner i Ronneby med närliggande kommuner i blekinge samt i södra Småland. Vi får många av våra uppdrag på referenser från nöjda kunder som gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta.

Tubbarps Bygg & Trä arbetar efter en hög kvalitetsstandard och har naturligtvis som målsättning att göra alla som vänder sig till oss nöjda. Arbetet ska vara klart på utsatt tid, kosta det som avtalats och hålla den kvalitet vi kommit överens om.

MENY                 HEM   |   OM FÖRETAGET   |   TJÄNSTER   |   BILDER   |   LÄNKAR   |   KONTAKT

Kontakt

Tel: 0457-430 86
Mobil: 0709-45 09 37

E-post:
info@tubbarpsbyggotra.se

Copyright © 2012 - www.tubbarpsbyggotra.se